Ons Team

Ons Team

De medewerkers van Service West onderhoudsbedrijf B.V. zullen zich alvorens het binnentreden van de woning om de opdracht uit te voeren, legitimeren met een persoonsgebonden bedrijfspas. Hierop staan zowel de NAW als bedrijfsgegevens op  van de betreffende monteur.

meer informatie...
Politie keurmerk veilig wonen

Politie keurmerk veilig wonen

Het aantal inbraken in ons land is drastisch gestegen ten opzichte van de voorgaande jaren. Criminelen worden brutaler en inventiever. Door de woning te beveiligen volgens de richtlijnen van het PKVW reduceert u de kans op inbraak tot wel 90%.…

meer informatie...
Projecten

Projecten

Service West BV heeft onlangs een zeer groot project beveiligd conform het PKVW concept. Dit naar volle tevredenheid van de buurtbewoners en de opdrachtgever.   Voor het ontmantelen en dichtplaten van woon- en bedrijfspanden zijn wij de juiste partij.

meer informatie...
24 uur Sloten Service

24 uur Sloten Service

Het kan ons allemaal gebeuren,de deur valt net dicht terwijl de sleutels binnen liggen. Je tas verliezen met alles erin. Helaas komen deze voorvallen ontzettend veel voor. Wetende dat het een zeer vervelend voorval is, zijn enkele medewerkers van ons…

meer informatie...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

wet maatschappelijke ondersteuning

wet maatschappelijke ondersteuningScooterboxScooterboxService West B.V. voert vrijwel iedere dag werkzaamheden uit in het kader van de wet maatschappelijk ondersteuning. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden is maatwerk en vakkundigheid een zeer belangrijk aspect. Voor de hulpbehoevenden worden voorzieningen aangebracht als: het plaatsen van scooterboxen, wandbeugels, schegplaten, drempelvervangers etc. Kortom een scala aan voorzieningen waar wij ons gespecialiseerd in hebben.

    Koopmansstr. 5J 2288BC Rijswijk Tel 070-3640030
 plattegrond