Ons Team

Ons Team

De medewerkers van Service West onderhoudsbedrijf B.V. zullen zich alvorens het binnentreden van de woning om de opdracht uit te voeren, legitimeren met een persoonsgebonden bedrijfspas. Hierop staan zowel de NAW als bedrijfsgegevens op  van de betreffende monteur.

meer informatie...
Politie keurmerk veilig wonen

Politie keurmerk veilig wonen

Het aantal inbraken in ons land is drastisch gestegen ten opzichte van de voorgaande jaren. Criminelen worden brutaler en inventiever. Door de woning te beveiligen volgens de richtlijnen van het PKVW reduceert u de kans op inbraak tot wel 90%.…

meer informatie...
Projecten

Projecten

Service West BV heeft onlangs een zeer groot project beveiligd conform het PKVW concept. Dit naar volle tevredenheid van de buurtbewoners en de opdrachtgever.   Voor het ontmantelen en dichtplaten van woon- en bedrijfspanden zijn wij de juiste partij.

meer informatie...
24 uur Sloten Service

24 uur Sloten Service

Het kan ons allemaal gebeuren,de deur valt net dicht terwijl de sleutels binnen liggen. Je tas verliezen met alles erin. Helaas komen deze voorvallen ontzettend veel voor. Wetende dat het een zeer vervelend voorval is, zijn enkele medewerkers van ons…

meer informatie...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Opdrachtgevers

Al geruime tijd heeft Service West B.V. een vast aantal opdrachtgevers bestaande uit particulieren en woningcorporaties zoals Vestia Den Haag Zuid-Oost, Vestia Nootdorp, Gemeente Den Haag, Haagwonen, Woonstad Rotterdam en diverse VvE. Iedere dag voeren wij, naar volle tevredenheid en met veel plezier opdrachten uit voor ondergenoemde partijen.

Vestia NootdorpVestia Den Haag Zuid-OostHaagwonenWoonstad RotterdamGemeente Den Haag

    Koopmansstr. 5J 2288BC Rijswijk Tel 070-3640030
 plattegrond