Ons Team

Ons Team

De medewerkers van Service West onderhoudsbedrijf B.V. zullen zich alvorens het binnentreden van de woning om de opdracht uit te voeren, legitimeren met een persoonsgebonden bedrijfspas. Hierop staan zowel de NAW als bedrijfsgegevens op  van de betreffende monteur.

meer informatie...
Politie keurmerk veilig wonen

Politie keurmerk veilig wonen

Het aantal inbraken in ons land is drastisch gestegen ten opzichte van de voorgaande jaren. Criminelen worden brutaler en inventiever. Door de woning te beveiligen volgens de richtlijnen van het PKVW reduceert u de kans op inbraak tot wel 90%.…

meer informatie...
Projecten

Projecten

Service West BV heeft onlangs een zeer groot project beveiligd conform het PKVW concept. Dit naar volle tevredenheid van de buurtbewoners en de opdrachtgever.   Voor het ontmantelen en dichtplaten van woon- en bedrijfspanden zijn wij de juiste partij.

meer informatie...
24 uur Sloten Service

24 uur Sloten Service

Het kan ons allemaal gebeuren,de deur valt net dicht terwijl de sleutels binnen liggen. Je tas verliezen met alles erin. Helaas komen deze voorvallen ontzettend veel voor. Wetende dat het een zeer vervelend voorval is, zijn enkele medewerkers van ons…

meer informatie...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Meerjarenonderhoudsplan

OnderhoudEen MJOP (meerjaren onderhouds-plan) bevat informatie over de bouwkundige staat van een gebouw en wordt afgekort ook wel MOP of MJOP genoemd.

Het MJOP geeft u in één oogopslag de te verwachten kosten voor onderhoud of vervanging, op de korte en de lange termijn. Om de benodigde onderhoudswerkzaamheden en kosten in beeld te brengen en eventueel te reserveren, stelt Service West BV voor u een MJOP op.

Voor zowel een VvE, beheerders van gebouwen en particulieren is Service West BV de juiste partij om een MJOP op te laten stellen, mede door jarenlange ervaring en kennis op bouwkundig gebied.
De prijs voor een meerjarenonderhoudsplan is afhankelijk van de grootte van het object en start bij een bedrag van € 575,-.

Voor informatie omtrent een MJOP kunt u contact opnemen met ons…

    Koopmansstr. 5J 2288BC Rijswijk Tel 070-3640030
 plattegrond